Een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in kunststof eindproducten en halffabricaten

Het verzorgen van een kunststof assemblage is een gespecialiseerd werk dat het best door professionals verzorgd kan worden. Hiervoor bent u bij Depla aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meer dan 40 jaar ervaring met het assembleren van kunststof. Depla verzorgt ook alle andere aspecten: van de technische 3-D tekening, herontwerp, vacuümvormen, spuitgieten en assembleren tot het 3-D model en maatwerk op het gebied van kunststof of in combinatie met een ander materiaal.

Laat uw kunststof professioneel assembleren

Kunststof assemblage is voor Depla geen enkel probleem. Depla staat als expert in plastic en kunststof producten namelijk altijd voor u klaar. Onze machines spuitgieten alles van kleine, technische tot grote, industriële plastic producten voor bedrijven in Nederland en daarbuiten. Depla weet hoe materialen als hout of metaal goed zijn samen te stellen in een eindproduct. Het assembleren van kunststof heeft Depla voor verschillende grote bedrijven verzorgd. Zo rekenen wij onder onze klanten onder andere Danone, Volkswagen, Magnum, British Airways, Akzo Nobel en Grolsch. Schakel ons meteen in als u op de juiste manier geholpen wilt worden!

Depla staat voor u klaar

Wij verzorgen kunststof assemblage altijd aan de hand van uw wensen en eisen. Ons vakbekwaam en gemotiveerd personeel werkt nauw met elkaar samen om u zo goed mogelijk te helpen bij het assembleren van kunststof. Met onze proactieve en klantgerichte aanpak werken wij zo snel mogelijk met u naar een oplossing toe. Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen of graag ons bedrijf bezoekt nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Bel hiervoor met +31 (0) 348 551611 of mail naar depla@depla.nl.

Contactformulier

[ninja_form id=1]