Altijd uitstekende kwaliteit kunststof eindproducten en halffabricaten

Wilt u geholpen worden door een betrouwbare en ervaren partner die voor u een maatwerk matrijs kan maken? Dan doet u er verstandig aan contact op te nemen met Depla. Wij helpen u namelijk graag met bijvoorbeeld kunststof ontwerp ontwikkeling. Ook verschillende aspecten als de technische 3-D tekening, herontwerp, vacuümvormen, spuitgieten en assembleren, het 3-D model en maatwerk op het gebied van kunststof of in combinatie met een ander materiaal kunnen wij zonder problemen verzorgen.

Schakel Depla in voor het laten maken van uw maatwerk matrijs

Een matrijs laten maken vereist kennis en ervaring. Depla richt zich al meer dan 40 jaar op het produceren van kunststof producten. Wanneer u een nieuw kunststof ontwerp wilt laten maken staat Depla als expert in plastic en kunststof producten voor u klaar.

Door een gefaseerde voorbereiding voorkomt Depla onnodige risico’s t.a.v. relatief dure matrijsbouw. Eventueel kan Depla ook een 3-D model laten maken om alles vooraf nog eens goed te controleren.

Depla spreekt met u door waar het product voor dient en aan welke eisen het moet voldoen. Met die kennis en een slimme engineering kan relatief dure matrijs soms op goedkopere wijze samengesteld worden.

Onze machines spuitgieten alles van kleine, technische tot grote, industriële plastic producten voor bedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij hebben bedrijven zoals Danone, Volkswagen, Magnum, British Airways, Akzo Nobel en Grolsch zijn naar tevredenheid geholpen. Aarzel daarom niet om ook een beroep op ons te doen!

Schakel direct onze hulp in

Bij Depla kunt u een matrijs laten maken aan de hand van uw wensen en eisen. Ons vakbekwaam en gemotiveerd personeel werkt nauw met elkaar samen om u zo goed mogelijk te helpen. Onze proactieve en klantgerichte aanpak zorgt dat wij zo snel mogelijk met u naar een oplossing toe werken. Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen of graag ons bedrijf bezoekt kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel hiervoor met +31 (0) 348 551611 of mail naar depla@depla.nl.

Contactformulier

[ninja_form id=1]