Meer dan 40 jaar ervaring met kunststof eindproducten en halffabricaten

Depla is een betrouwbare en ervaren partner wanneer u een kunststof of plastic 3D model wilt laten maken. Wij verzorgen namelijk zowel productontwikkeling als procesontwikkeling inclusief technische 3-D tekening, herontwerp, vacuümvormen, spuitgieten en assembleren, 3-D model en maatwerk op het gebied van kunststof of in combinatie met een ander materiaal.

Schakel ons in voor het laten maken van een kunststof en/of plastic 3D model

Werkt u met of levert u kunststof producten of halffabricaten? Wilt u een nieuw product laten produceren? Wij helpen u graag met het maken van een plastic of kunststuf 3D model. Naast reguliere, technische en gerecyclede stoffen zijn wij ook in staat meervoudig samengestelde producten te verwerken. Depla maakt gebruik van zelfgebouwde 3-D printers voor een zichtmodel, waarmee u kunt beslissen of het aan de juiste eisen voldoet, voordat de engineering van matrijzen plaatsvindt. Uiteraard is een proefproductie met proefmallen ook mogelijk. Depla heeft bedrijven zoals Danone, Volkswagen, Magnum, British Airways, Akzo Nobel en Grolsch uitstekend weten te helpen.

Als meedenkende partners

Heeft u ons nodig voor vacuümvormen, assembleren of spuitgieten: als bedrijf geniet u van een flinke dosis kennis en ervaring bij Depla. Aarzel niet om onze hulp in te schakelen voor een plastic of kunststof 3D model. Onze diverse afdelingen zijn gevuld met vakbekwaam en gemotiveerd personeel dat nauw met elkaar samenwerkt. Daarbij denken wij met u mee en verlopen het ontwerp en de productie precies volgens uw wensen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u ons graag bezoeken? Aarzel dan niet om contact op te nemen en bel met +31 (0) 348 551611 of mail naar depla@depla.nl.

Contactformulier

[ninja_form id=1]