Depla: voor al uw kunststof eindproducten en halffabricaten

Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner die u kan helpen met het ontwikkelen van plastic of kunststof producten? Schakel dan de hulp in van Depla. Wij helpen u graag met de kunststof productontwikkeling, zoals verschillende aspecten als de technische 3-D tekening, herontwerp, vacuümvormen, spuitgieten en assembleren maar ook het 3-D model en maatwerk op het gebied van kunststof of in combinatie met een ander materiaal verzorgen.

Meer dan 40 jaar ervaring in kunststof productontwikkeling

Houdt u zich dagelijks bezig met kunststof producten of halffabricaten? Wilt u een nieuw product laten produceren? Zoekt u een expert op het gebied van het ontwikkelen van kunststof of plastic producten? Depla staat voor u klaar. Naast reguliere, technische en gerecyclede stoffen verwerken wij ook meervoudig samengestelde producten. Onze machines hebben een vermogen van 30 tot 600 ton sluitkracht. Deze spuitgieten zowel kleine, technische als grote, industriële plastic producten voor bedrijven in Nederland en daarbuiten. Bedrijven zoals Danone, Volkswagen, Magnum, British Airways, Akzo Nobel en Grolsch zijn door Depla uitstekend geholpen. Schakel ook onze hulp in voor uw kunststof productontwikkeling.

Wij helpen u graag

Of u ons nu nodig heeft voor kunststof vacuümvormen, assembleren of spuitgieten: bij Depla bent u zeker van een flinke dosis kennis en ervaring. Aarzel niet langer en schakel onze hulp direct in. Onze verschillende afdelingen zijn gevuld met vakbekwaam en gemotiveerd personeel dat nauw met elkaar samenwerkt. Vraag ons gerust met u mee te denken. Wij passen het ontwerp en de productie naar uw wensen aan. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of ons bedrijf bezoeken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U doet dit door te bellen met +31 (0) 348 551611 of te mailen naar depla@depla.nl.

Contactformulier

[ninja_form id=1]