Meer dan 40 jaar ervaring in kunststof eindproducten en halffabricaten

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner? Eén die u kan helpen met het maken of aanpassen van kunststof ontwerpen? Depla helpt u hier graag mee. Wij kunnen u onder ander met het kunststof ontwerp ontwikkeling helpen, maar ook verschillende aspecten als de technische 3-D tekening, herontwerp, vacuümvormen, spuitgieten en assembleren, het 3-D model en maatwerk op het gebied van kunststof of in combinatie met een ander materiaal verzorgen.

Depla inschakelen voor het aanpassen van uw kunststof ontwerp

Bent u dagelijks bezig met kunststof producten of halffabricaten? Wilt u een nieuw kunststof ontwerp laten maken, of wilt u een bestaand kunststof ontwerp aan laten passen Depla staat als expert in plastic en kunststof producten voor u klaar. Onze machines vacuümvormen of spuitgieten zowel kleine, technische als grote, industriële plastic producten voor bedrijven in Nederland en daarbuiten. Bedrijven zoals Danone, Volkswagen, Magnum, British Airways, Akzo Nobel en Grolsch zijn naar tevredenheid door Depla geholpen. Maak ook gebruik van onze hulp!

Wij staan voor u klaar

Bij Depla bent u zeker van een flinke dosis kennis en ervaring wanneer u kunststof ontwerpen wilt laten maken, of ons in wilt schakelen voor het aanpassen van een bestaand kunststof ontwerp. Ons vakbekwaam en gemotiveerd personeel werkt nauw met elkaar samen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij denken graag met u mee en passen het ontwerp en de productie naar uw wensen aan. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of ons bedrijf bezoeken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U doet dit door te bellen met +31 (0) 348 551611 of te mailen naar depla@depla.nl.

Contactformulier

[ninja_form id=1]