Kies voor optimale kunststof (product)ontwikkeling

Depla is een veelzijdig en flexibel kunststofverwerkend bedrijf voor al uw eindproducten en halffabricaten. Depla ondersteunt uw kunststof (product)ontwikkeling. Ons doel is een haalbaar product tegen geringe kosten. Als wij in een vroeg stadium worden betrokken in uw ontwikkeling kunnen wij onze 50 jaar ervaring benutten in uw ontwerp. Dat betekent voor u een optimaal kunststof spuitgiet technisch ontwerp, dat ook werkelijk te maken is.

Kunststof ontwikkeling productontwikkeling

Kunststof ontwikkeling productontwikkeling

Dus zoekt u een betrouwbare en ervaren partner die u kan helpen met het ontwikkelen van kunststof ontwikkeling van producten? Schakel dan de hulp in van Depla. Wij helpen u graag met alle aspecten van kunststof (product)ontwikkeling, zoals:

  • de technische 3-D tekening of 3-D model
  • herontwerp
  • vacuümvormen
  • spuitgieten
  • assembleren

Ook verzorgen wij kunststof modellen in combinatie met andere materialen.

Kunststof ontwikkeling productontwikkeling?

Houdt u zich dagelijks bezig met ontwikkeling van producten waarin kunststof een rol speelt? En wilt u een nieuw product laten produceren met experts op het gebied van het ontwikkelen van kunststof? Depla kent de regels van het spel. Wij ontwikkelen én produceren ook zelf. Onze machines hebben een vermogen van 30 tot 600 ton sluitkracht, voor zowel kleine technische als grote industriële kunststof producten.
Bovendien werken wij projectmatig van idee tot resultaat. Daardoor zijn wij in staat een idee tot een haalbaar product te begeleiden. Schakel onze hulp in voor uw kunststof productontwikkeling.

Wij helpen graag bij optimale kunststof (product)ontwikkeling

Of u ons nu nodig heeft voor kunststof ontwikkeling, vacuümvormen, assembleren of spuitgieten: bij Depla bent u zeker van een flinke dosis kennis en ervaring. De medewerkers van de diverse afdelingen zijn vakbekwaam en gemotiveerd én werken nauw met elkaar samen. Vraag ons gerust met u mee te denken over kunststof productontwikkeling. Heeft u behoefte aan een vrijblijvende offerte? Of wilt u ons bedrijf bezoeken? Bel of mail en wij wijzen u de weg bij het ontwikkelen van uw kunststof product!

Contactformulier

[ninja_form id=1]