Depla heeft meer dan 50 jaar kennis en ervaring in kunststof en plastic spuitgieten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om kunststof of plastic te spuitgieten?

Dan bent u bij Depla aan het juiste adres. Kunststof spuitgieten is één van de meest gebruikte vormgevingstechnieken voor onderdelen. Wij zijn een veelzijdig en flexibel kunststofverwerkend bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het verwerken van thermoplasten c.q. kunststof spuitgieten.

kunststof spuitgieten plastic spuitgieten

kunststof spuitgieten plastic spuitgieten

Onze spuitgietmachines hebben een vermogen van 30 tot 600 ton sluitkracht en kunnen zowel kleine, technische als grote, industriële plastic producten spuitgieten voor bedrijven in Nederland en daarbuiten. Hierbij kunt u onder andere denken aan bedrijven als Van Riet, Monier, British Airways, Akzo Nobel en Grolsch.

Depla is een ISO-gecertificeerd spuitgiet bedrijf

Gebruikt of levert uw bedrijf kunststof producten of halffabricaten en bent u hiervoor op zoek naar een leverancier? Depla is ISO gecertificeerd en dat betekent voor u als klant dat u er op kunt vertrouwen dat wij leveren zoals afgesproken. Niet alleen qua levertijd, maar ook qua specificaties waaraan het product dient te voldoen. Uiteraard dienen de gereedschappen daarvoor (spuitgiet matrijs) ook te voldoen.

Bij nieuwe producties kunststof spuitgieten maken wij eerst een proefspuiting. Op deze manier wordt een goedgekeurd model overeengekomen, met de kritische punten waarop wij keuren. Doordat de diverse afdelingen nauw met elkaar samenwerken, vangen zij samen pieken op en denken mee. Wij ontvangen nauwelijks tot geen klachten over de geleverde spuitgietproducten en hebben daardoor ook een zeer hechte klantenkring.

Schakel professionele hulp in voor plastic en kunststof spuitgieten

Depla gaat geen enkele uitdaging uit de weg, want bij ons kunt u ook voor niet alledaags spuitgietwerk terecht. Depla kan technische 3-D tekening ontwerpen, herontwerpen, vacuümvormen, assembleren en spuitgieten. Zowel in regulier kunststofals met technische plastic thermoplasten, ook in combinatie met een ander materiaal. Maak een afspraak en ontmoet de vakbekwame en gemotiveerde medewerkers van Depla.

Meer weten over onze mogelijkheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

[ninja_form id=1]