Depla: voor het ontwikkelen van kunststofproducten

Voor de productie en het ontwikkelen van eenvoudige en gecompliceerde kunststofproducten en plastic producten bent u bij Depla aan het juiste adres. Als veelzijdig en flexibel kunststofverwerkend bedrijf bent u bij ons verzekerd van een betrouwbare en ervaren partner. Al 50 jaar helpen wij klanten met plastic of kunststof producten ontwikkelen.

Ontwikkelen kunststof producten plastic producten

Ontwikkelen kunststof producten plastic producten

Een technische 3D tekening, herontwerp, vacuümvormen, spuitgieten of assembleren verzorgen wij voor kleine en grote bedrijven, maar ook voor kunstenaars. Zo kunnen wij 3D modellen ontwikkelen en maatwerk verzorgen op het gebied van kunststof producten.

Ontwikkelen kunststof producten plastic producten, hoe werkt het ontwikkelen hiervan?

Plastic of kunststof producten ontwikkelen is een expertise die maar weinig aanbieders op de meest optimale wijze kunnen aanbieden. Wij adviseren en ondersteunen bij productontwikkeling voor klanten zoals Volkswagen, Magnum, British Airways en Akzo Nobel. In onze fabriek maken wij elk gewenst plastic product, of product waarin plastic een rol speelt (thermoplasten).
Kunststof producten ontwikkelen en daarna spuitgieten is één van de meest gebruikte vormgevingstechnieken voor onderdelen. Naast reguliere, technische en gerecyclede stoffen verwerken wij ook meervoudig samengestelde producten. Onze machines hebben een vermogen van 30 tot 600 ton sluitkracht. Dat betekent dat we kunnen spuitgieten voor zowel kleine, technische bedrijven als grote, industriële bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Wij helpen graag bij plastic of kunststof producten ontwikkelen

Aarzel niet langer en schakel onze hulp in als u behoefte heeft aan vakmensen die gemotiveerd zijn en die als het nodig is uw pieken opvangen. Door de nauwe intensieve samenwerking tussen de verschillende afdelingen kunnen wij snel het ontwerp en de productie aanpassen aan uw wensen. Wilt u meer weten over ons bedrijf of een vrijblijvende offerte? Neem telefonisch 0348-551611 of via e-mail contact op met onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers.

Contactformulier

[ninja_form id=1]