Meer dan 40 jaar ervaring in kunststof eindproducten en halffabricaten

U doet er verstandig aan een expert in te schakelen wanneer u uw plastic productiegereed wilt laten maken. Daarom helpt Depla u graag. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij u namelijk uitstekend van dienst. Depla verzorgt ook alle andere aspecten: van de technische 3-D tekening, herontwerp, vacuümvormen, spuitgieten en assembleren tot het 3-D model en maatwerk op het gebied van kunststof of in combinatie met een ander materiaal maken.

Depla helpt u met het productiegereed maken van plastic

Plastic productiegereed maken doet Depla graag voor u. Wij zijn expert in plastic en kunststof producten. Met behulp van onze machines spuitgieten of vormen wij alles: van kleine, technische tot grote, industriële plastic producten voor bedrijven in Nederland en daarbuiten. Depla heeft zowel ervaring in ontwerpen als produceren. Daarom weet Depla een productie dusdanig voor te bereiden dat uw product ook werkelijk gemaakt kan worden, tegen minimale kosten.

Zo hebben wij meerdere grote en kleine bedrijven geholpen. Denkt u hierbij aan Danone, Volkswagen, Magnum, British Airways, Akzo Nobel en Grolsch. Wilt u net als deze grote namen ook goed geholpen worden door een professioneel bedrijf? Aarzel dan niet!

Schakel onze hulp in

Onze werkwijze passen wij aan naar uw wensen en eisen. Met vakbekwaam en gemotiveerd personeel dat nauw met elkaar samenwerkt kunnen wij u zo goed mogelijk helpen. Depla’s proactieve en klantgerichte aanpak zorgt dat wij zo snel mogelijk met u op een oplossing komen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of ons bedrijf bezoeken, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Bel hiervoor met +31 (0) 348 551611 of mail naar depla@depla.nl.

Contactformulier

[ninja_form id=1]