Wij verwerken al meer dan 40 jaar kunststof eindproducten en halffabricaten

Depla is de absolute specialist in kunststof spuitgieten. Zoekt u als bedrijf dus een betrouwbare en ervaren partner in het spuitgieten van uw plastic producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor productontwikkeling en procesontwikkeling inclusief technische 3-D tekening, herontwerp, vacuümvormen, spuitgieten en assembleren, 3-D model en maatwerk op het gebied van kunststof of in combinatie met een ander materiaal.

Het spuitgieten van kunststof producten voor bedrijven in Nederland

Gebruikt of levert u als bedrijf kunststof producten of halffabricaten en bent u hiervoor op zoek naar een beheersbaar ontwerp? Naast reguliere, technische en gerecyclede stoffen verwerken wij ook meervoudig samengestelde producten. Onze machines hebben een vermogen van 30 tot 600 ton sluitkracht en kunnen zowel kleine, technische als grote, industriële plastic producten spuitgieten voor bedrijven in Nederland en daarbuiten. Depla deed dit eerder voor mooie bedrijven als Danone, Volkswagen, Magnum, British Airways, Akzo Nobel en Grolsch.

Wij denken met u mee

Of het nu gaat om vacuümvormen, assembleren of spuitgieten, u kunt als bedrijf genieten van een flinke dosis kennis en ervaring. En als het gaat om kunststof producten is bij Depla alles mogelijk. Onze diverse afdelingen met vakbekwaam en gemotiveerd personeel werken namelijk nauw met elkaar samen. Hierdoor zijn zij in staat zorgvuldig te werken en in voorkomende gevallen zelfs pieken op te vangen. Bovendien denken we altijd met u mee en verlopen het ontwerp en de productie precies volgens uw wensen. Dit zorgt zelfs voor een kostenreductie van matrijzenaanmaak. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte of wilt u graag langskomen? Neem dan contact op en bel met +31 (0) 348 551611 of mail naar depla@depla.nl.

Contactformulier

[ninja_form id=1]