Technisch Spuitgiet bedrijf Depla heeft meer dan 50 jaar ervaring in spuitgieten

  • Meer dan 50 jaar ervaring in technisch spuitgieten en assembleren
  • Wij zijn een ISO gecertificeerd spuitgiet bedrijf
  • We zijn gespecialiseerd in het spuitgieten van samengestelde producten
  • Depla staat voor maatwerk à la carte
  • Eén van de toonaangevende fabrikanten van kunststof producten in Nederland
spuitgiet bedrijf

Technisch Spuitgieten

Depla is een veelzijdig en flexibel kunststofverwerkend spuitgiet bedrijf. Spuitgieten van samengestelde producten is een specialisme van Depla. In het spuitgietproces weet Depla kunststof onderdelen te combineren met andere materialen zoals met metalen onderdelen. Bijvoorbeeld heeft Depla recyclebaar bestek voor British Airways gespoten: een plastic handvat en een metalen eetgedeelte in een geautomatiseerde assemblage.

Wilt u onze ervaring met technisch spuitgieten in de praktijk zien? Maak een afspraak en kom kijken bij Depla spuitgiet bedrijf te Lopik, centraal in Nederland.

Hét spuitgiet bedrijf met een uitgebreid aanbod aan diensten

U kunt bij ons spuitgiet bedrijf terecht voor productontwikkeling, procesontwikkeling, technische 3-D tekeningen, herontwerpen, vacuümvormen, spuitgieten en assembleren. Ook op het gebied van kostenreductie weet Depla de jarenlange ervaring in technisch spuitgieten toe te passen, zoals bij matrijzenaanmaak.

Inmiddels hebben we met tevredenheid spuitgietprojecten uitgevoerd voor onder andere Danone, Volkswagen, Magnum, British Airways, Akzo Nobel en Grolsch.

Neem contact op voor expertise op gebied van spuitgieten

Als u een project heeft dat met plastic te maken heeft, kiest u voor een spuitgiet bedrijf met ervaring en kennis van zaken. Al 50 jaar is Depla een betrouwbare en ervaren partner in het spuitgieten van kunststoffen en samengestelde producten. Wij weten als geen ander dat er veel kan en mogelijk is op het gebied van technisch spuitgieten en assembleren.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0348 551611, per e-mail, depla@depla.nl, of door middel van het contactformulier.

Contactformulier

[ninja_form id=1]